Referencer

 • Positiv tilgang

  Jeg begyndte i januar måned 2017 at træne med Henrik Frederiksen. Med sin evige positive tilgang til træningen har han været en åbenbar kilde til, at jeg har kunnet forbedre mig langt hurtigere, end jeg nogensinde har kunnet forbedre mig før. Jeg er nu i styrkemæssig bedre form, end jeg har været tidligere, hvor jeg også har trænet meget – og jeg er 45 år! Henrik hjælper mig til at nå ud over mine grænser, og det sker altid med nudging og ikke med pres, så jeg føler, at jeg har gjort det hele af egen fri vilje! Han er kort sagt den bedste træner, jeg kan forestille mig, og i øvrigt en glimrende samtalepartner.

  Thomas Frøbert, partner Bech-Bruun
 • Det rigtige valg

  Jeg har i 20 år drømt om at komme til Peru, men har aldrig turdet!!! Men jo længere frem jeg kom med Choice Manger.dk – jo mere overbevist blev jeg om, at jeg havde taget det rigtige valg. Nu er billetten bestilt, og jeg glæder mig bare afsindigt til min tur.

  Helle Damsted, kontorassistent på Fredericia Idrætsdaghøjskole
 • Har ændret min dagligdag

  Jeg har med stor iver og tilfredshed gjort brug af ChoiceManager.dk. Det har faktisk på forbavsende kort tid ændret min dagligdag i den retning, som jeg synes den skal gå. Tak for det.”

  Kurt Christiansen, kaptajn i Flyvevåbenet

Send en besked og jeg kontakter dig. Få gratis coaching her.